Hus til salgs i Costa Calida Murcia
Ring oss og vi kan snakke! Kontakt oss på +34 868 247 330
Lukke

VISNINGSREISE

Velkommen til visningsreise

Om du er interessert i Costa Blanca eller Costa Calida, kom gjerne hit på en visningsreise der vi kan guide deg rundt i området og vise eiendommer som er tilpasset deres ønske, uten stress og uten forpliktelser.

Lett tilgjengelig til og fra Norge

Norge har tett flytrafikk til Spania og for Costa Blanca og Costa Calida flyr man til flyplassen i Alicante eller flyplassen Murcia San Javier. Begge kystområdene er lett tilgjengelige fra disse flyplassene og infrastrukturen er vel utbygd.

Henting på flyplassen eller egen leiebil

Vi kan både hente deg og kjøre deg tilbake til flyplassen, eller du kan leie bil og dermed få større frihet til å kjøre rundt på egen hånd. Alle større bilutleiefirmaer finns ved begge flyplassene og tilbyr gode priser.

Hotell

Vi kan anbefale deg/dere hotell og andre bomuligheter i de ulike områdene.

Bli kjent i området

Se deg omkring, opplev kulturen og pass på å suge inn atmosfæren. Vi kan anbefale steder og byer og vise eiendommer etter deres ønske. Kjenn etter hvilket område som interesserer og som skulle kunne passe best!

Etter kjøpet?

Når du har kjøpt en eiendom kommer det til å dukke opp saker som du kan behøve råd og hjelp til. Fra rent praktiske saker som å finne bra elektriker, rørlegger, snekker og lignende, til kanskje mer spennende saker som å finne de beste butikkene eller restautanter du leter etter. Her er vi mer en villige til å hjelpe til. Hjertelig velkommen med spørsmål eller problem som du eventuelt støter på.

Kontakt oss allerede i dag!

Vel møtt!

Visningsegenskaper

Her finner du et utvalg av
våre eiendommer i Spania.

Mer info bt

Abonner på vårt nyhetsbrev og du kan motta våre spesielle tilbud.

Mer info bt

Eiendom kart

Se våre eiendommer ligger
i et google-kart.

Mer info bt

Områder

Informasjon om spesifikke
områder og livsstil.

Mer info bt

Siste Nyheter Vis alle nyheter

4 grunner til å kjøpe et av våre rekkehus til salgs i Los Alcazares

Det er flere og mange grunner til å kjøpe et av våre rekkehus til salgs i Los Alcazares. Europahus gir deg 4 grunner til å stole på en av våre egenskaper: en. Mange av våre eiendommer tilbyr moderne detaljer og tilpasset de nye tider. Vi tilbyr moderne og elegante rekkehus, slik at du...

Les mer 8 mai 2018
© 2018 Europahus ● Design: MediaelxJuridisk ansvarsfraskrivelseDatasikkerhetWeb MapSolgte eiendommer TOP

Bli med nyhetsbrev

Ønsker du å motta våre nyeste eiendom for salg og spesialtilbud ?

×