Boliger
Boliger

Murcia · El Valle Golf Resort · El Valle Golf Resort - Centre

Enebolig Villa · Til Salgs

Murcia · El Valle Golf Resort · El Valle Golf Resort - Centre

Enebolig Villa · Til Salgs

Ref.:EH 82459
279.000€
Soverom: 3
Baderom: 2
Plott: 390m2
Energi~~POS=TRUNC: Igang
Terrasse
Privat basseng
Off road parkering
Klimaanlegg
Centralvärme
3 soverom
Hage
2 bad

Denne vakre villaen ligger på den eksklusive El Valle Golf Resort består av tre doble soverom og to bad. Eiendommen er bygget med den beste kvaliteter. En av de unike aspektene ved dette huset er som du skriver inn i salongen de svært høye tak gir eiendommen en ekstra storhet. Det er god plass til spisestue og en fin peis for de kalde vinterkvelder . Fra den separate, godt designet kjøkkenet har du tilgang til et bruksområde og terrassene. Det utendørs boareal er uten sidestykke, både dekket og åpne terrasser samt en grillplass. For å toppe det hele, det er et vakkert basseng skape et nydelig område for soling eller bare avslapping.

El Valle Golf Resort skryte av en 18 hulls golfbane, designet av Jack Nicklaus. Det er en nydelig klubbhus med restaurant, bar og supermarked i nærheten.

El Valle Golf Resort ligger innenfor 20 minutter med bil til strendene i Mar Menor og 15 minutter fra sentrum av Murcia by. På grunn av nærhet til den nye motorveien, kan Cartagena by nås innen 20 minutter. Et vakkert hjem i solen!

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 246.497 GBP
  • Russiske rubelen: 20.898.104 RUB
  • Sveitsiske franc: 318.925 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.200.166 CNY
  • Dollar: 316.553 USD
  • Svenske kroner: 2.863.098 SEK
  • Den norske kronen: 2.681.692 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Karin Mattsson, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
© 2018 Europahus ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart ● Design: Mediaelx