Boliger
Boliger

Murcia · Torre Pacheco

Land Eiendom · Til Salgs

Murcia · Torre Pacheco

Land Eiendom · Til Salgs

Ref.:EH 39134
158.000€
Soverom: 3
Baderom: 1
Inne: 93m2
Plott: 200m2
Energi~~POS=TRUNC: Igang
3 soverom
Hage
1 bad
Privat basseng
Off road parkering
Country Visninger
Solarium

Dette landet eiendom i La Hortichuela er godt vedlikeholdt og i god stand. Rommene er romslige og hovedetasje er alt på ett plan. Det er tre doble soverom og ett bad, en stue med god plass til spisestue og et separat kjøkken. Utenfor er det en utvendig trapp som fører opp til en stor takterrasse med utsikt over landskapet og et loft som i dag blir brukt som et spillrom. Før du går inn hoveddøren til eiendommen er det en stor overbygget terrasse som strekker seg uten deksel til den ene siden av eiendommen og her finner du det private svømmebassenget. Fronten av eiendommen er sør-vestvendt. I tillegg til eiendommen er det en frukthage som i dag har mange forskjellige frukttrær som druer, fersken, granatepler, appelsiner, sitroner og mye, mye mer. Eiendommen ligger mellom Torre Pacheco og Roldan. De nærmeste butikker tar ikke mer enn 10 minutter med bil. Motorveien som går mellom Cartagena og Murcia er også i nærheten og kan ta deg til noen av de to byene i 20 min.The vakre strendene i Mar Menor tar 20 minutter å kjøre til også. Et herlig land eiendom med masse plass!

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 138.350 GBP
  • Russiske rubelen: 12.036.440 RUB
  • Sveitsiske franc: 179.614 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.239.463 CNY
  • Dollar: 177.987 USD
  • Svenske kroner: 1.622.739 SEK
  • Den norske kronen: 1.506.972 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Karin Mattsson, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
© 2018 Europahus ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart ● Design: Mediaelx