Boliger
Boliger

Murcia · Torre Pacheco

Bungalow · Til Salgs

Murcia · Torre Pacheco

Bungalow · Til Salgs

Ref.:EH 30583
175.000€
Soverom: 3
Baderom: 1
Inne: 120m2
Plott: 400m2
Energi~~POS=TRUNC: Igang
Terrasse
Garasje
Bergen
Country Visninger
Klimaanlegg
3 soverom
Hage
1 bad

Dette landet rekkehus ligger i den lille landsbyen Santa Rosalia. Selv om området er landlig, det er butikker, samt en av de beste restaurantene i området Mar Menor. Det er bare noen få minutters kjøring til større Mar Menor Golf Resorts hvor du har et stort antall restauranter og barer. Det tar bare 5 minutter med bil for å komme inn i hjertet av Los Alcázares og de vakre strendene i Mar Menor. Denne bungalowen føles mer som en frittliggende landeiendom, og det ligger på en hjørnetomt. Alt er på ett plan og alle rommene er av en meget god størrelse. Det har 3 doble soverom, 1 bad, separat kjøkken med god plass til spisestue og en stor stue med en formell spisestue med dører som fører ut til stor terrasse på baksiden av eiendommen. Det er et flott flislagt hage med fantastisk grillplass og med masse lagringsplass. I forbindelse med terrassen er det også en overbygd terrasse. Eiendommen har også et større vaskerom og en garasje som har tilgang direkte til kjøkkenet. I front av eiendommen er det en ekstra terrasse med utsikt over oppdrett landskapet. Det er et vakkert hjem i solen.

Denne informasjonen gitt her er underlagt feil og inngår ikke i noen kontrakt. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten varsel. Prisene inkluderer ikke andre kostnader

Beregn boliglån

Valutaveksling

  • Pounds: 154.613 GBP
  • Russiske rubelen: 13.108.130 RUB
  • Sveitsiske franc: 200.043 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.380.033 CNY
  • Dollar: 198.555 USD
  • Svenske kroner: 1.795.850 SEK
  • Den norske kronen: 1.682.065 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Karin Mattsson, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
© 2018 Europahus ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart ● Design: Mediaelx