Lukke
Ring oss og vi kan snakke! Kontakt oss på +34 868 247 330

Visningsegenskaper

Her finner du et utvalg av
våre eiendommer i Spania.

Mer info bt

Abonner på vårt nyhetsbrev og du kan motta våre spesielle tilbud.

Mer info bt

Eiendom kart

Se våre eiendommer ligger
i et google-kart.

Mer info bt

Områder

Informasjon om spesifikke
områder og livsstil.

Mer info bt

EUROPAHUS Din eiendomsmegling i Los Alcazares

Vi selger alle typer av brukte eiendommer og nybygg, og gir eiendomsmeglingstjenester og juridisk rådgivning i alle faser av salget, og utover.

EUROPAHUS er en eiendomsmegler byrå i Los Alcazares (Murcia) har spesialisert seg på salg av alle typer brukte eiendommer og nybygg i hele området av Costa Calida og Costa Blanca, fra Mazarrón til Denia.

På grunn av nærhet til vårt kontor, har vi et bredt spekter av eiendommer i byene Mar Menor Los Alcazares, San Javier, San Javier, Cartagena, men også i andre deler av interiøret i Murcia i nærheten av golfbaner.

Vårt tjenestetilbud er gjennomført av en eiendomsmegler rådgivnings herunder eiendom søk, full støtte i alle faser av salget, samt et bredt spekter av etter-salg service, slik at alt er klart når du kjøpte boligen.

EUROPAHUS har over 15 års erfaring i eiendomsmarkedet i Spania. I løpet av denne tiden har vi hjulpet mange europeiske kunder fra ulike nasjonaliteter finne hjem til dine drømmer i Middelhavet.

Denne erfaringen gir oss en god kjennskap til markedet, vår største ressurs. Våre verdier er lojalitet, ærlighet og fullstendig engasjement for våre kunder. Vårt team av spesialiserte agenter som serverer på norsk, svensk, engelsk og spansk.

Salg Videresalg og nye arbeidsprosesser.

EUROPAHUS vi er dedikert til å selge alle typer brukte eiendommer og nybygg. Fra leiligheter til alle typer villaer, rekkehus, tomannsboliger, hus, gårder, landlige land, hytter etc. Vi har til og med butikker, hvis du er interessert i å starte en ny karriere i Spania.

Takket være vårt nære samarbeid med mange lokale realtors, inkluderer vår katalog alle typer eiendommer i hele provinsene Murcia og Alicante.

Enten du er ute etter et hjem til høytiden, en investering eller en egenskap som gjør at du kan bosette seg i Spania, kan vi tilby et bredt utvalg av boliger som passer alle behov og budsjetter.

Alle fasiliteter for å gjøre alt enklere.

Kjøpe et hjem har aldri vært lett, og gjør det på en fremmed, enn si landet. Derfor EUROPAHUS betale en global eiendomskonsulenttjeneste inkludert å finne bolig, styring av alle prosedyrer knyttet til prosessen med salg, samt alle aspekter av juridisk, økonomisk bistand og skattesaker Spania.

Selv når kjøpt hjemme, går arbeidet utover takk til våre ettermarkedstjenester. Vi tilbyr hjelp til alt du trenger. Siden utstedelse av NIE, registreringsprosedyrer som tillater deg å ha en lege i Spania. Siden ansette et hjem forsikring, selv den beste spesialist som vil installere TV-system i ditt land i ditt nye hjem. Siden ansettelse av telefon, elektrisitet eller gass, å reformere den nye eiendommen behov. Alt du kan tenke på.

Kontakt oss og fortell oss hva du leter.

Kontakt EUROPAHUS via telefon, e-post eller via vår hjemmeside. I vår online katalog kan du enkelt finne den eiendommen du leter etter. Føl deg fri til å be om mer informasjon om boliger som du liker eller våre tjenester. Vi er glade for å hjelpe deg med alt du trenger.Siste Nyheter Vis alle nyheter

4 grunner til å kjøpe et av våre rekkehus til salgs i Los Alcazares

Det er flere og mange grunner til å kjøpe et av våre rekkehus til salgs i Los Alcazares. Europahus gir deg 4 grunner til å stole på en av våre egenskaper: en. Mange av våre eiendommer tilbyr moderne detaljer og tilpasset de nye tider. Vi tilbyr moderne og elegante rekkehus, slik at du...

Les mer 8 mai 2018
© 2018 Europahus ● Design: MediaelxJuridisk ansvarsfraskrivelseDatasikkerhetWeb MapSolgte eiendommer TOP

Bli med nyhetsbrev

Ønsker du å motta våre nyeste eiendom for salg og spesialtilbud ?

×