Eiendomsrådgivning i Mar Menor Murcia
Ring oss og vi kan snakke! Kontakt oss på +34 868 247 330 or +34 619 16 37 07
Lukke

Sjekk ut vår katalog

Bredt utvalg av brukte boliger og nybygg

Her er en komplett katalog av eiendommer vi tilbyr fra EUROPAHUS. I den vil du finne alle typer eiendommer for salg, både brukte og nye anlegg.

Enten du er ute etter et hus å bosette seg i Spania, for ferie, en lønnsom investering eller en egenskap som gjør at du kan bosette seg i Spania, kan vi tilby et omfattende utvalg av eiendommer som passer alle behov og budsjetter.

Funnet 106 Boliger

Funnet 106 Boliger

Eiendomsrådgivning i Mar Menor Murcia

De 7 vanligste feilene når du kjøper et hus i Spania

For mange, kjøpe et hjem i Spania er drømmen pensjonsalder. For andre feriemål. Andre kan se en lønnsom investering. Uansett tilfelle, prøv å unngå de feilene han gjør rundt om i verden. Ikke gjør det første.

Når du tenker på å kjøpe en eiendom i Spania mange ganger han kommer til å tenke en rolig og fjernet fra det travle mengden, kort sagt, et sted å hvile. Opsjoner hver er personlige. Sannheten er at Spania har en rekke fordeler når det gjelder å kjøpe et hjem: behagelig klima, lave levekostnader, Middelhavet livsstil. Her vilkårene er oppfylt for å nyte de tingene som virkelig betyr noe.

Men ikke alle som velger å kjøpe i Spania skal ta avgjørelser. Ofte gjort feil i å finne og kjøpe boliger. Ideelt unngå dem. Kjøpe et hjem er allerede et tilstrekkelig utgifter som skal gjøres med garantier. HUS i Europa tok mer enn 15 år rådgivning hovedsakelig nordeuropeiske kunder i salg av boliger. Vår erfaring gir oss oppsummere noen vanlige feil å unngå dem.

1. Kjøp impulsivt.

Betatt av et hus og kjøpe den uten å vurdere fordeler og ulemper, rett og slett fordi når tilbrakt en ekstraordinær dag i bassenget av venner ofte fører til en feil kjøp. Selv om en bolig i Spania er vanligvis svært billig nå, bør det også ta affære og meditere godt kjøp.

2. Ikke vite området.

Mange boligkjøpere i Spania vet ikke hvem som helst i området i stedet for hjem selger eller eiendomsmegler. Det bør være godt informert av området hvis det er mulig med en bekjent. Hvis du ikke har, nye teknologier tillate oss å kjenne folk i et bestemt område som jeg er sikker på at vi vil informere om tjenestene til hvert område, dets fordeler, risiko og de beste områder eller steder å handle.

3. Ser vi bort fra vedlikeholdskostnader.

Et basseng er stor for sommeren, samt en gressvoll i en hage, men begge har vedlikeholdskostnader må tas i betraktning hvis vi ikke går det mye av året. Akkurat som en leilighet fellesskap som har felleskostnader eller skatter. Alltid holde dem i bakhodet når du grunner på kjøpet.

4. Kjøpe bolig over evne.

Det er viktig å vite hvilke ressurser vi realistisk å bruke smartere måte. Noen ganger kjøper en eiendom som vi har blitt betatt ment å være økonomisk svært rettferdig. En uforutsett noen etterlater oss på dypt vann.

5. Velge ett område for langt borte.

I dagene av bolig-boom mange utskeielser i bygg og markedsføring av boliger de ble begått. Noen ganger ble det bygget i avsidesliggende eller spredt urbaniserte områder. Å måtte kjøre for å komme til huset vårt i en utilgjengelig kløft kan være fint ut på papiret, men kanskje vi trett den tredje turen. Mange slutter å bruke sitt andre hjem fordi de er for lat til å komme dit.

6. Avviser familien kan vokse.

Det er folk som tenker bare på nåtiden og ikke se at fremtiden er nærmere enn du kanskje tror. Ikke se at deres barn tidlig tjueårene vil partner og / eller barn og en plass som kreves for dem hvis du ikke ønsker å stoppe dem på ferie, kan også føre til en feil kjøp. Er hele familien vil passe i fem år i en leilighet med et soverom og en sovesofa i stuen?

7. Går for en eiendom for stor.

Tvert imot, det er foreldre som kjøper en pensjonisttilværelse hjemme tenker om å ha plass til å huse alle hennes barn og barnebarn, noe som skjer kanskje en uke i året eller mindre. Resten av huset er fortsatt nesten helt tom, herunder utgifter. Du trenger ikke kompensere i noen tilfeller leier et hus ved siden av eller et rom i nærmeste hotell?

EUROPAHUS, Eiendomsrådgivning i Mar Menor og Costa Blanca

Hvis du ønsker å lykkes i kjøp av bolig på middelhavskysten av Spania, kontakt EUROPEHUS. Du forteller oss hva du leter etter, og vi tar vare å søke og gi så mange alternativer i henhold til budsjett og preferanser. I vår web katalogen kan du finne villaer, leiligheter, rekkehus, bungalows, og alle typer eiendommer du kan tenke på Costa Blanca og Costa Calida. Fra Mazarrón til Denia.

Visningsegenskaper

Her finner du et utvalg av
våre eiendommer i Spania.

Mer info bt

Abonner på vårt nyhetsbrev og du kan motta våre spesielle tilbud.

Mer info bt

Eiendom kart

Se våre eiendommer ligger
i et google-kart.

Mer info bt

Områder

Informasjon om spesifikke
områder og livsstil.

Mer info bt

Siste Nyheter Vis alle nyheter

Si farvel til kulden med våre nybyggede eiendommer i Costa Calida

Med våre nye byggeplasser i Costa Cálida vil du si farvel til kulden. Årsaken eller grunnen til dette er stedet der våre hjem er lokalisert. Costa Calida dekker rundt 250 kilometer med Middelhavskysten og inkluderer steder lokalisert i Murcia-regionen. I denne delen av den spanske halvøy har...

Les mer 15 des. 2017
© 2017 Europahus ● Design: MediaelxJuridisk ansvarsfraskrivelseDatasikkerhetWeb MapSolgte eiendommer TOP

Bli med nyhetsbrev

Ønsker du å motta våre nyeste eiendom for salg og spesialtilbud ?

×