Eiendomsmeglere Los Alcazares Mar Menor Murcia Spania
Ring oss og vi kan snakke! Kontakt oss på +34 868 247 330 or +34 619 16 37 07
Lukke

Sjekk ut vår katalog

Bredt utvalg av brukte boliger og nybygg

Her er en komplett katalog av eiendommer vi tilbyr fra EUROPAHUS. I den vil du finne alle typer eiendommer for salg, både brukte og nye anlegg.

Enten du er ute etter et hus å bosette seg i Spania, for ferie, en lønnsom investering eller en egenskap som gjør at du kan bosette seg i Spania, kan vi tilby et omfattende utvalg av eiendommer som passer alle behov og budsjetter.

Funnet 4 Boliger

Funnet 4 Boliger

Eiendomsmeglere Los Alcazares Mar Menor Murcia Spania

5 Faktorer som bestemmer verdien av en eiendom

Noen ganger den utenlandske kjøperen ikke forstå prisforskjellene mellom enkelte eiendommer og andre. Denne artikkelen forklarer noen faktorer som påvirker prisene.

Den økonomiske og finansielle krisen i Spania produsert en betydelig reduksjon i boligprisene. Hvis det er et godt tidspunkt å kjøpe eiendom her, det er absolutt til stede. Men det faktum at prisene har falt ikke at alle eiendommer har lignende priser. Det er objektive faktorer som bestemmer verdien av en eiendom.

Noen av dem er:

1. reformer.

Reformer i boliger kan ytterligere øke avkastningen på investeringen for sin eier, men ikke alltid tilfelle, fordi endringene må være i tråd med gjennomsnittlig endringer skjer i nabolaget.

2. Prøver å selge til rett tid.

Oppvarming av boligmarkedet i et gitt område kan påvirke et hus å selge sin eiendom på grunn av dette vil du få en høyere verdi enn kjølingen av markedet.

Derfor, i dag, hvis et område har opplevd noen bedring i salget av eiendommer, er det forståelig at prisene har steget i forhold til for noen år siden.

3. Verdsettelse.

Selv om verdsettelsen er nødvendig for å skaffe seg et boliglån, har en ekspert analyse av bakken bidrar også klart den ukjente verdien av en eiendom. Likningsverdien vil alltid gi en god referanse for målet verdien av eiendommen.

4. Forsikring.

Plassering og egenskaper av en eiendom forsikring kan tilstanden du må betale for bolig. Derfor bør disse være mer begrenset til den faktiske funksjoner av eiendommen.

5. overvaluation.

Bolig ofte overvurderer miste interessen til potensielle kjøpere, og i sin tur, utvider salget av hjemme lenger, slik at det å miste verdi. I denne forbindelse, er fortsatt mange leverandører i Spania knyttes til ideen om å selge sine eiendommer på nær sin kostpris.

Situasjonen har imidlertid endret seg, og verdien av disse egenskapene er vanligvis mye mindre enn da de ble kjøpt, men i enkelte tilfeller var det ikke så lenge siden. I slike situasjoner er det vanligvis et flott rom for forhandling.

Europahus, eiendomsrådgivere i Los Alcázares.

Hvis du trenger råd om kjøp av ditt hjem på middelhavskysten av Spania, kontakt EUROPAHUS. Du forteller oss hva du har i tankene, og vi tar vare å gi så mange alternativer i henhold til budsjett og preferanser. I vår web katalogen kan du finne villaer, leiligheter, rekkehus, bungalows, og alle typer eiendommer du kan tenke på Costa Calida og Costa Blanca. Fra Mazarrón til Denia.

Ring oss i dag!

Visningsegenskaper

Her finner du et utvalg av
våre eiendommer i Spania.

Mer info bt

Abonner på vårt nyhetsbrev og du kan motta våre spesielle tilbud.

Mer info bt

Eiendom kart

Se våre eiendommer ligger
i et google-kart.

Mer info bt

Områder

Informasjon om spesifikke
områder og livsstil.

Mer info bt

Siste Nyheter Vis alle nyheter

Si farvel til kulden med våre nybyggede eiendommer i Costa Calida

Med våre nye byggeplasser i Costa Cálida vil du si farvel til kulden. Årsaken eller grunnen til dette er stedet der våre hjem er lokalisert. Costa Calida dekker rundt 250 kilometer med Middelhavskysten og inkluderer steder lokalisert i Murcia-regionen. I denne delen av den spanske halvøy har...

Les mer 15 des. 2017
© 2017 Europahus ● Design: MediaelxJuridisk ansvarsfraskrivelseDatasikkerhetWeb MapSolgte eiendommer TOP

Bli med nyhetsbrev

Ønsker du å motta våre nyeste eiendom for salg og spesialtilbud ?

×