Eiendom Los Alcazares Costa Calida
Ring oss og vi kan snakke! Kontakt oss på +34 868 247 330 or +34 619 16 37 07
Lukke

Sjekk ut vår katalog

Bredt utvalg av brukte boliger og nybygg

Her er en komplett katalog av eiendommer vi tilbyr fra EUROPAHUS. I den vil du finne alle typer eiendommer for salg, både brukte og nye anlegg.

Enten du er ute etter et hus å bosette seg i Spania, for ferie, en lønnsom investering eller en egenskap som gjør at du kan bosette seg i Spania, kan vi tilby et omfattende utvalg av eiendommer som passer alle behov og budsjetter.

Funnet 94 Boliger

Funnet 94 Boliger

Eiendom Los Alcazares Costa Calida

Tips for å forhandle de beste forholdene i å kjøpe eiendom på Costa Calida

Når du har funnet det mest tilfredsstillende bolig, det er mange aspekter enn pris, som må tas i betraktning for å lage en kontrakt som inneholder alle aspekter knyttet til salg av eiendom i Spania.

Du har valgt eiendom dine drømmer i Spania. Det begynner forhandlingstidspunktet. Det er viktig å forstå forskjellen mellom prute og forhandle.

Kjøpe et hus er ikke som å kjøpe et skjerf på et loppemarked hvor handelen med kjøpmannen bare påvirke prisen på produktet. I forhandlinger om salg av en bolig spiller inn andre faktorer som betalingsbetingelser, hvis huset trenger reparasjoner hvis kjøperen er interessert i å holde møbler, etc.

Straff skal slå tilbake.

En av de viktigste spørsmålene som skal diskuteres under forhandlingene for et salg er konsekvensene for å sikkerhets ned i operasjonen. Sett disse straffer i en kontrakt som tar hensyn til de ulike situasjoner både er en av de beste måtene å sikre kan oppstå fremtidige salg deler.

Pris.

Når prisen er forhandlet er viktig å ha kunnskap om eiendomsmarkedet, har en idé om prisene på eiendommer av samme type i området. For å gjøre dette, må du gjøre litt research.

Et annet viktig aspekt er å vite om huset har last eller gjeld. Dette vil hjelpe oss å vite at det haster når du overfører huset til selger, og derfor vil vi kunngjøre hvorvidt vi skal ha en mulighet til å senke prisen.

Betalingsbetingelser.

Den neste tingen å forhandle er tidslinjen for å fullføre salget. Siden etablere en reserve beløp, den perioden der kontrakten er signert, og den påfølgende gjerning før en notarius. Normalt vil vi forhandle frem en tidsplan avtalt av begge parter og er oppnåelig. Kjøperen må gi tid til å skaffe finansiering og å fullføre alle papirene. Selgeren, i mellomtiden, må være i samsvar med de forpliktelser som påløper under forhandlingene, i tillegg til alle juridiske krav.

Kostnader.

Betaling av kostnadene forbundet med transaksjonen er fastsatt ved lov, men i noen tilfeller er det ikke uvanlig å bli enige for å angi om kjøper eller selger vil ta vare på noen av dem. I tillegg, avhengig av området av Spania hvor du finner denne praksisen kan variere. Derfor er det tilrådelig eller pinne til hva loven sier, eller sette skriftlig i en kontrakt som betaler hva for å unngå misforståelser.

State boliger.

Et annet punkt å forhandle er den fysiske tilstanden til huset. Det er detaljer som må angis i kontrakten, for eksempel om det være møblert eller tom, om det blir reformer etc. Den mer detaljerte beskrivelse, vil det være færre problemer. Prøv å unngå å kjøpe "ad corpus" hvis du er kjøperen.

Endringer i kvitteringer grunnleggende tjenester.

Under forhandlingene, et annet problem som kan og må forhandles er hvem som skal ta seg av å gjøre endringer i eierskap eller leverandørselskaper som leverer grunnleggende tjenester som vann, elektrisitet, gass, telefon eller internett. Det er et aspekt å vurdere som de kan være gjeld som ikke skal forhandle, kan de bli overført til ny eier etter signeringen.

Europahus, eiendomsmeglere i Alcázares og andre områder på Costa Calida.

I EUROPAHUS gir vi en omfattende eiendom råd som omfatter alle juridiske og skattemessige aspekter Spania som kanskje ikke kjenner. Vi er spesialisert på salg av alle typer brukte eiendommer og nybygg i hele området av Costa Calida og Costa Blanca, fra Mazarrón til Denia.

Sjekk ut katalogen av egenskaper tilgjengelig på vår hjemmeside og ta kontakt med oss dersom du ser noen som interesserer deg.

Visningsegenskaper

Her finner du et utvalg av
våre eiendommer i Spania.

Mer info bt

Abonner på vårt nyhetsbrev og du kan motta våre spesielle tilbud.

Mer info bt

Eiendom kart

Se våre eiendommer ligger
i et google-kart.

Mer info bt

Områder

Informasjon om spesifikke
områder og livsstil.

Mer info bt

Siste Nyheter Vis alle nyheter

Si farvel til kulden med våre nybyggede eiendommer i Costa Calida

Med våre nye byggeplasser i Costa Cálida vil du si farvel til kulden. Årsaken eller grunnen til dette er stedet der våre hjem er lokalisert. Costa Calida dekker rundt 250 kilometer med Middelhavskysten og inkluderer steder lokalisert i Murcia-regionen. I denne delen av den spanske halvøy har...

Les mer 15 des. 2017
© 2017 Europahus ● Design: MediaelxJuridisk ansvarsfraskrivelseDatasikkerhetWeb MapSolgte eiendommer TOP

Bli med nyhetsbrev

Ønsker du å motta våre nyeste eiendom for salg og spesialtilbud ?

×