Hus til salgs i Costa Calida Murcia
Ring oss og vi kan snakke! Kontakt oss på +34 868 247 330 or +34 619 16 37 07
Lukke

VISNINGSREISE

Velkommen til visningsreise

Om du er interessert i Costa Blanca eller Costa Calida, kom gjerne hit på en visningsreise der vi kan guide deg rundt i området og vise eiendommer som er tilpasset deres ønske, uten stress og uten forpliktelser.

Lett tilgjengelig til og fra Norge

Norge har tett flytrafikk til Spania og for Costa Blanca og Costa Calida flyr man til flyplassen i Alicante eller flyplassen Murcia San Javier. Begge kystområdene er lett tilgjengelige fra disse flyplassene og infrastrukturen er vel utbygd.

Henting på flyplassen eller egen leiebil

Vi kan både hente deg og kjøre deg tilbake til flyplassen, eller du kan leie bil og dermed få større frihet til å kjøre rundt på egen hånd. Alle større bilutleiefirmaer finns ved begge flyplassene og tilbyr gode priser.

Hotell

Vi kan anbefale deg/dere hotell og andre bomuligheter i de ulike områdene.

Bli kjent i området

Se deg omkring, opplev kulturen og pass på å suge inn atmosfæren. Vi kan anbefale steder og byer og vise eiendommer etter deres ønske. Kjenn etter hvilket område som interesserer og som skulle kunne passe best!

Etter kjøpet?

Når du har kjøpt en eiendom kommer det til å dukke opp saker som du kan behøve råd og hjelp til. Fra rent praktiske saker som å finne bra elektriker, rørlegger, snekker og lignende, til kanskje mer spennende saker som å finne de beste butikkene eller restautanter du leter etter. Her er vi mer en villige til å hjelpe til. Hjertelig velkommen med spørsmål eller problem som du eventuelt støter på.

Kontakt oss allerede i dag!

Vel møtt!

Visningsegenskaper

Here you can find a selection of
our properties in Spain.

Mer info bt

Subscribe to our newsletter and you can receive our special offers.

Mer info bt

Eiendom kart

See our properties located
in a google map .

Mer info bt

Områder

Iinformation about specific
areas and lifestyles.

Mer info bt

Siste Nyheter Vis alle nyheter

Köp en fastighet i Los Alcazares

Efter semester i Los Alcazares (Mar Menor-Murcia) finns det många turister som väljer att köpa en fastighet i Los Alcazares. Detta beror på att Los Alcazares har en speciell charm som gör att människor vill återvända till denna vackra plats: strandpromenad, strand, gastronomi,...

Les mer 31 juli 2017
© 2017 Europahus ● Design: MediaelxJuridisk ansvarsfraskrivelseDatasikkerhetWeb MapSolgte eiendommer TOP

Bli med nyhetsbrev

Ønsker du å motta våre nyeste eiendom for salg og spesialtilbud ?

×