Eiendomstjenester i Costa Calida Murcia
Ring oss og vi kan snakke! Kontakt oss på +34 619 16 37 07 or +34 868 247 330
Lukke

Sjekk ut vår katalog

Bredt utvalg av brukte boliger og nybygg

Her er en komplett katalog av eiendommer vi tilbyr fra EUROPAHUS. I den vil du finne alle typer eiendommer for salg, både brukte og nye anlegg.

Enten du er ute etter et hus å bosette seg i Spania, for ferie, en lønnsom investering eller en egenskap som gjør at du kan bosette seg i Spania, kan vi tilby et omfattende utvalg av eiendommer som passer alle behov og budsjetter.

Funnet 3 Boliger

Funnet 3 Boliger

Eiendomstjenester i Costa Calida Murcia

Den 7 mest verdsatt av homebuyer på stranden i Spania

Behovene til hver klient er unike. Men det er noen aspekter som de fleste aksjer i sin søken etter boliger i Spania. I denne artikkelen nevner vi de viktigste.

Hva gjør velge en eller et annet område i Spania? Og av en slags eiendom? Det er mange faktorer, mange som kunder og behov. Samlet sett er de nordiske kundene tiltrukket av den spanske kysten dele sin preferanse for eksepsjonelt klima, avslappet livsstil, middelhavs skikker, vakre strender etc.

Enten du vil ha et hus for pensjonering, for ferier eller som en investering, det er vanlige elementer som gjør oss velge det ene eller det andre. Når sannheten, hva det søkes om er et hjem for å nyte: en god beliggenhet, nær til nærliggende tjenester og, fremfor alt, alt som gjør at komfort og avslapping.

I EUROPAHUS avslører vi hvilke forhold som påvirker de som bestemmer hva deres beach house:

1. Boliger med havutsikt.

Hvis vi er på utkikk etter et hus nær sjøen, hva som er mest verdsatt er utsikten over kysten, et vesentlig element i feriehuset. Havet er en skatt og være i stand til å se til horisonten over det gir den ultimate følelse av ro og livskvalitet.

2. Områder med kystlinje med alle tjenester.

På dette punktet tar hensyn til mange faktorer: miljøet, priser, kulturminner og fritid, livskvalitet i området, type kosthold og sportsaktiviteter, blant andre. I denne forbindelse, er middelhavskysten en av favoritt for shoppere. En ekstraordinær verdi, en usedvanlig rik natur- og kulturmiljø og Middelhavet livsstil med sin gastronomi og sine sunne vaner er noen av fordelene som kjennetegner den spanske kysten og ligger i dette området blant favorittsteder å nyte vår hviletid.

3. God tilgang til overføringsnettet.

Nærheten av boligkomplekset til flyplasser, togstasjoner eller AVE og hovedveiene er elementer høyt verdsatt av søkemotorer for å huse den spanske kysten. Og for dem som er utenfor, er det svært viktig å være nær alle fasiliteter, transport og formler med våre land.

4. fasiliteter innen utvikling selv.

bassenger, spa, klubbhus, kafeteria med utendørs terrasse, lekeplass, jacuzzi, gym og underholdning og shopping: Når du leter etter et sommerhus alle tjenester som et feriested eller ferie resort vil gi verdi tjenester som er mest innflytelsesrike. Målet er å ha alle tjenestene og av høyeste kvalitet for å nå til ikke avbryte vår glede med ubehagelig reiser.

5. Etter salg tjenester.

I dag, ikke bare du tenker på å kjøpe en bolig, men også i oppmerksomhet at kunden vil senere detaljer til kjøpet: mekke, møbler, fasiliteter når komplett formaliteter for å skrive og forvaltningstjenester vann, elektrisitet og gass, etc.

I denne forstand fortjener spesiell omtale samsvar med tidsfrister i huset er utstyrt med alle detaljene overvåket. Dette er ekstraordinær verdi til en kunde som skal leveres og forenkle livet. Dessuten, hvis den potensielle kjøperen er en utlending. For å nyte ditt hjem i Spania fra dag uten å bekymre deg for noe, er det for denne klienten spesielt mye vekt.

6. Garanti solgt.

Tilliten til selskapet som leier kjøp av bolig må være grunnleggende. Den ultimate hjem levering til kjøper må svare nøyaktig de funksjoner som er avtalt før bygging eller tjeneste å selge. Det er derfor viktig å finne en eiendomsmegler tillit selskapet og finne kommentarer og anbefalinger fra tidligere kjøpere.

7. Vanguardia og integrering inn i miljøet.

Flere og flere kunder velger alternativer som tilbyr effektive løsninger både når det gjelder plass og moderne komfort og omsorg i design. Det samme gjelder for bolig helhet: en innovativ og fullt integrert i den arkitektoniske utformingen miljøet er høyt verdsatt fordi det anses for å gjøre opplevelsen av å leve enda mer behagelig og hyggelig.

EUROPAHUS, eiendomsmegling på Costa Calida

Vårt nære samarbeid med mange lokale realtors gjør vår katalog omfatter alle typer eiendommer i hele provinsene Murcia og Alicante. Ta kontakt med oss hvis du er ute etter å kjøpe i dette området. Vi tok 15 år å hjelpe folk som deg finne hjem til dine drømmer i Spania.

Visningsegenskaper

Here you can find a selection of
our properties in Spain.

Mer info bt

Subscribe to our newsletter and you can receive our special offers.

Mer info bt

Eiendom kart

See our properties located
in a google map .

Mer info bt

Områder

Iinformation about specific
areas and lifestyles.

Mer info bt

Siste Nyheter Vis alle nyheter

​Hvorfor britiske Kjøpere kan fortsatt kjøpe eiendommen i Spania...

Hvorfor britiske Kjøpere kan fortsatt kjøpe eiendommen i Spania etter Brexit Referendum I generasjoner har det vært den britiske ideelle samt andre europeere: avslutte dagen på jobb, selge og flytte til solfylte strøk av Costas å se ut dagene på et langsommere tempo. Storbritannias beslutning...

Les mer 1 juli 2016
© 2017 Europahus ● Design: MediaelxJuridisk ansvarsfraskrivelseDatasikkerhetWeb MapSolgte eiendommer TOP

Bli med nyhetsbrev

Ønsker du å motta våre nyeste eiendom for salg og spesialtilbud ?

×