Eiendom til salgs i Costa Calida Murcia
Ring oss og vi kan snakke! Kontakt oss på +34 868 247 330 or +34 619 16 37 07
Lukke

Sjekk ut vår katalog

Bredt utvalg av brukte boliger og nybygg

Her er en komplett katalog av eiendommer vi tilbyr fra EUROPAHUS. I den vil du finne alle typer eiendommer for salg, både brukte og nye anlegg.

Enten du er ute etter et hus å bosette seg i Spania, for ferie, en lønnsom investering eller en egenskap som gjør at du kan bosette seg i Spania, kan vi tilby et omfattende utvalg av eiendommer som passer alle behov og budsjetter.

Funnet 100 Boliger

Funnet 100 Boliger

Eiendom til salgs i Costa Calida Murcia

Viktigste fordelene med å kjøpe et nytt hjem

Når vi setter ut for å kjøpe en bolig alltid stiller det samme spørsmålet. Vil New Arbeid eller Brukt? I denne artikkelen, jeg nevnte fordelene ved å kjøpe boliger i nye bygg. Vet du det?

Når vi setter ut for å kjøpe noe, alltid på jakt etter de produktene vi kjøper er i best mulige forhold, et spørsmål som bare kan fortelle om vi går for et helt nytt element.

I tilfelle av huset er den samme. Tid og bruk slitasje som oppstår kan ikke bli ignorert og slutter å undergrave og svekke sin opprinnelige kvalitet. Den opt for et hus av nybygg sikrer at slitasjen ikke vil eksistere når vi går live. Alt starter i øyeblikket oss å avgjøre.

Hvis du er ute etter eiendommer ny utbygging i området av Costa Blanca Sør eller Costa Calida, har du kommet til rett sted. Sjekk ut katalogen av eiendommer EUROPAHUS, at vi har det du leter etter. Denne artikkelen vil liste opp fordeler ved kjøp av nybygde eiendommer.

Lavere utgifter til vedlikehold.

Kjøpe en ny bygning som huser sikre at materialene som brukes og produksjonsteknikker er det mest moderne og best, som sikrer at hjemmet ditt er, fra begynnelsen, i de beste forholdene.

mer vennlig bomiljø

Byggingen av nye bygninger inkludere i sin konstruksjon med den mest moderne teknologi i form av energisparing, som ikke bare er bra for miljøet, men også vil spare noen euro på regningen din.

Mer plass og fellesarealer.

Nye bygge boliger som regel har mer plass, ikke bare lever inne i huset, men i andre områder som lagerrom, parkeringsplasser og fellesarealer (svømmebasseng, tennisbane og hager, blant annet) som er ofte vanskelig å funnet i brukte boliger.

Større muligheter for å tilpasse ditt hjem

I ny konstruksjon hjem, spesielt hvis shopping plan, er det alltid muligheten til å tilpasse hva mellomrom og materialer til vår smak. I den brukte boliger, er det ting som rett og slett ikke kan gjøres selv vurderer en større overhaling.

EUROPAHUS, eiendomsmegling som spesialiserer seg på salg av boliger i Costa Calida

I EUROPAHUS vår spesialitet er salg av eiendommer, både brukte og nye bygg i provinsene Murcia og Alicante, med spesiell vekt på området Mar Menor, som er vårt kontor i Los Alcazares. Ta kontakt med oss hvis du er ute etter det hjemmet du drømmer i Spania.

Visningsegenskaper

Here you can find a selection of
our properties in Spain.

Mer info bt

Subscribe to our newsletter and you can receive our special offers.

Mer info bt

Eiendom kart

See our properties located
in a google map .

Mer info bt

Områder

Iinformation about specific
areas and lifestyles.

Mer info bt

Siste Nyheter Vis alle nyheter

​De beste eiendommene til salgs i Mar Menor Golf Resort

Hvis du er ute etter en eiendom til salgs i Mar Menor Golf Resort, har du kommet til det perfekte stedet, da vi har samlet inn dette innlegget det beste utvalget av eiendommer til salgs i Mar Menor Golf Resort (Costa Calida-Murcia) i Spania . Beliggenhet av eiendommer til salgs i Mar Menor...

Les mer 26 sep. 2017
© 2017 Europahus ● Design: MediaelxJuridisk ansvarsfraskrivelseDatasikkerhetWeb MapSolgte eiendommer TOP

Bli med nyhetsbrev

Ønsker du å motta våre nyeste eiendom for salg og spesialtilbud ?

×